G1 Labor Képgaléria

Kapcsolatunk a G1 Intézettel

A G1 Labordiagnosztikai Kft. köz­vet­le­nül a G1 Intézet mellé telepített, füg­get­len diagnosztikai vállalkozás.
Ha Ön klinikai panaszai alapján szak­ren­de­lést kíván igénybe venni, keresse fel az intézet honlapját! Számos szak­ember segítheti Önt a problémák meg­ol­dásában.

Candida szűrés

Az elektronikus és nyomtatott médiumokban gyakran fellángol, de bizonyos mértékig állandóan napirenden van a „candida-betegség”. A legnagyobb probléma ezzel, hogy „candidosiként”, „kandidózisként” prezentálják, a betegekben fertőzés tudatát keltve. Igaz ugyan, hogy a szervezetben, elsősorban a gyomor-bélrendszerben elszaporodhatnak a sarjadzógombák, és tényleges panaszokat okozhatnak, ennek aránya azonban elhanyagolható a kellően ki nem vizsgált, egyéb eredetű betegségekhez képest (belgyógyászati, urológiai, nőgyógyászati, sőt pszichiátriai szakterületek lehetnek érintettek).

candidaLaboratóriumunk az elsődleges helyekről, ahol a gombák előfordulhatnak (vizelet, széklet, torokváladék, hölgyeknél hüvelyváladék), elvégezzük a csíraszám-kimutatással együtt a gombavizsgálatot, vérből pedig a gomba ellen termelődött antitesteket és azok mennyiségét. Pillanatnyilag ez a legmegbízhatóbb módszer-együttes, amellyel a beteg esetleges gombás eredetű panaszainak okát fel lehet deríteni. A beteg tünet-együttesének feltérképezésével, személyes konzultációval, megfelelő társszakmák képviselőinek ajánlásával igyekszünk ennek a diagnosztikailag nehéz, ugyanakkor az áltudományos diagnosztikai módszereket és „kezelési” módokat kínáló profilok kiváltását megoldani.

Időpont foglalás

Ha nem a G1 Intézetbe, hanem hoz­zánk, a G1 Laborba jönnek vizs­gá­latra, az alábbi számokon tudnak érdeklődni és időpontot kérni vérvételre és laborvizsgálatokra
8 és 15 óra között:

G1 Labor tel.: (06‑1) 240‑1880, G1 Labor mobil: +36 20 371‑9045, Kiss Mihályné Erika: +36 30 645-5544

Elérhetőségeink

Iroda, Kémiai laboratórium: 
(06‑1) 240‑1880
Kiss Erika, laborvezető asszisztens: 
+36 30 645‑5544

Iroda, Mikrobiológiai labor: (06‑1) 299‑0042 
Fax: (06‑1) 299‑0043
dr. Széll András, ügyvezető igazgató: 
+36 20 914‑6991 | +36 30 626‑4130 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

1036 Budapest, Lajos u. 74‑76., I. emelet

Akciók, kedvezmények

Rendszeres együttműködés esetén magánorvosi rendelők, praxis közösségek részére megegyezés alapján kedvezményes árakat biztosítunk.

Kiemelt Ajánlataink

Hüvelyi folyások teljes körű laboratóriumi diagnosztikája

Szexuális úton terjedő betegségek teljes körű, korszerű diag­nosz­ti­kája

D-vitamin szint mérése

Gyomor- és bélrendszeri meg­bete­ge­dé­sek székletből történő vizsgálata. (Szűrővizsgálatok, tumor­markerek, gyul­la­dás­fak­torok)

Laktóz, fruktóz és szorbit into­le­ran­cia vizsgálata kilégzési teszttel

Akciós Helicobacter Pylori vizs­gá­lata vérből